Tässä äidin luona olen käymässä. Odottelen että poika herää päiväunilta ja sitten lähdetään hakemaan isi töistä. :)

Hmm, Leevi nukkuu vieläkin ulkona. Pitkät päiväunet poika ottaa nykyään. Onneksi. Ehtii touhuta omia juttuja ja siivota asuntoakin. Leevi on nyt nukkunut vajaa 2 viikkoa omassa huoneessa, hienosti on mennyt. Turhaan pelkäsin miten käy meidän yöunien.. ^^ Pari kertaa on käyty laittamassa tutti suuhun, muuten ei mitään hätää. :) Se on meidän kannalta kans mukavaa kun on lelulaatikko sängyn lähellä niin saa poitsu otettua leluja jos aikaisin aamulla herää, saa äiti ja isi hetken nukkua pidempään. :)

Mitähän kaikkea sitä pitää ostaa kun menen kauppaan..? Jääkaappi on tyhjä eli kaikki perushommat; maito/leipä/rasva ym täytyy ostaa. :) Sitten jos leipoisin jtn hyvää viikonloppuna ja huomenna tekisin vaikka stroganoffia ruuaksi. nam nam :P

Pitää käydä apteekissa ostamassa pari raskaustestiä ja sitten jos vielä tulee menkat niin muutama ovulaatiotesti että voi tikuttaa tuleeko se ovis ollenkaan. :D Vähän kyllä jänskättää kun ei ole mahassa nippaillut menkkojen alkamis-kivut lainkaan ja ihan pian niiden pitäisi tulla. O_O jännittää :) jokohan se tästä tärppää?