Laitetaan nyt lisää näitä reseptejä. Toinen suosikkini, arabialainen maustekakku. Maustekakkuhan on parhaimmillaan pari päivää leipomisen jälkeen, mutta harvoin kakkua säilyy sinne asti, herkullista on. :P

200 g margariinia

3,8 dl sokeria

3 kananmunaa

5 dl vehnäjauhoja

0,5 tl soodaa

0,5 tl leivinjauhetta

1,0 tl kanelia

1,0 tl vaniljasokeria

2 rkl kaakaojauhetta

2 dl kevytkermaa tai maitoa

Vaahdota ensin pehmeä rasva (ei siis sulatettu) ja sokeri. Lisää kananmunat yksi kerrallaan ja vatkaa samalla hyvin. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan. Sekoita lopuksi kerma tai maito.

Voitele tilava rengasvuoka margariinilla ja paista uunissa 175C n. 1 tunti. Anna jäähtyä ja kippaa kakku lautaselle. Tee seuraavaksi kuorrute.

6 rkl voisulaa

1 keltuainen

2,5 tl kanelia

2-3 rkl kylmää vahvaa kahvia

5 dl tomusokeria

Sekoita kuorrutuksen aineet keskenään ja levitä jäähtyneen kakun päälle. Jos tahdot kuorrutteesta oikein suklaisan, lisää kaakaojauhetta 2-3rkl. Laita kakku jääkaappiin että kuorrute kylmenee ja kovettuu. :P