Tämä herkullinen liharuoka isä-vainaan reseptin mukaan. Jos tästä tekisi viikonlopuksi. :) Kaveriksi keitettyjä perunoita ja raikasta salaattia.

500-600 g naudan paahtopaistia

50 g voita

1 sipuli (iso)

3-5 valkosipulinkynttä

1 suolakurkku

3-4 rkl vehjänauhoja

3-4 rkl soijakastiketta

3-4 rkl tomaattisosetta

1 dl kermaa

1 dl smetanaa

4 dl vettä

Liha ruskistetaan. Lisätään jauhot ja sipuli, ruskistetaan lisää. Sitten lisätään mausteet (soija + tomaatti) ja valkosipuli. Lisätään vesi sekoittaen. Haudutetaan miedolla lämmöllä liha kypsäksi (noin 1-1½ tuntia) Lisää suolakurkku (kuutioiksi leikattuina) ja sitten kerma sekä smetana. Kiehauta, älä keitä. :P Tällä reseptillä noin 6-8 henkilölle.