Tämä herkullinen liharuoka isä-vainaan reseptin mukaan. Jos tästä tekisi viikonlopuksi. :) Kaveriksi keitettyjä perunoita ja raikasta salaattia.
500-600 g naudan paahtopaistia
50 g voita
1 sipuli (iso)
3-5 valkosipulinkynttä
1 suolakurkku
3-4 rkl vehjänauhoja
3-4 rkl soijakastiketta
3-4 rkl tomaattisosetta
1 dl kermaa
1 dl smetanaa
4 dl vettä
Liha ruskistetaan. Lisätään jauhot ja sipuli, ruskistetaan lisää. Sitten lisätään mausteet (soija + tomaatti) ja valkosipuli. Lisätään vesi sekoittaen. Haudutetaan miedolla lämmöllä liha kypsäksi (noin 1-1½ tuntia) Lisää suolakurkku (kuutioiksi leikattuina) ja sitten kerma sekä smetana. Kiehauta, älä keitä. :P Tällä reseptillä noin 6-8 henkilölle.
Kommentit