Napsaisin illalla muutaman kuvan lastenhuoneesta, että on jonkinlainen yleiskäsitys millaisesta lähdetään liikkeelle, sisustuksen suhteen. Suurena kirpparifanina tavarat hankittua suurilta osin sieltä, enkä pahemmin ole miettinyt mitään mikä sopii minkäkin kanssa. Sen ehtii myöhemmin. :)

Tässä siis pinnasänky, lelulaatikko ja hieman ikkunaa. Eilen ostamani vihreä lamppu on tosi ihana, hienon näköisesti antaa vihreää hehkua huoneeseen kun on hämärää. Nalleverhot jotka pitäisi vaihtaa, jtn raikkaan vihreää väriä ajattelin. :) En muuta paikkaa keksinyt niin pulkan lampaantalja on Leevin pötköttelymattona lastenhuoneessa.

Pinnasänkyä vastapäätä levitettävä sohva, lastenhuone ajaa samalla vierashuoneen paikkaa, ainakin tällä hetkellä. Seinillä ei vielä ole muuta kuin yksi kirjakerhon Bambi-juliste. Hankinnassa muutama disney-aiheinen palapeli. :) Iso muovilaatikko ajaa "hyllyn" paikkaa, siinä on Leevin kirjoja ja piirrustusalusta. SItten on säkkituoli. Mattona hieno automatto, sekin kirpparilta.

Eli tästä tilanteesta sitten lähdetään eteenpäin. Alkutekijöiksi yritän etsiä kivat verhot. Ja jos tuo vuodesohva jää huoneeseen niin jonkun päällisen tai jotain. :)

Leevi oli tänä aamuna pitkään omassa sängyssä ennen kuin halusi sieltä pois. Miehen herästyskello soi 07.50 ja Leevi oli kalattanut vaikka kuin pitkään sängyssä. Onneksi on lelulaatikko pinnasängyn vieressä. Poika oli omatoimisesti ottanut leluja sänkyyn ja näin isi ja äiti sai nukkua hieman pidempään. <3 Leevi oli kahden hoitajan kanssa kun vien isin töihin ja itse kävin kaupassa. (Kyseinen hoitaja käynyt joskus meillä apuna että saan hoidettua kauppareissut ym..) Jähän jännitti miten menee kun eivät ole toisiaan nähneet vähään aikaan, mutta hienosti oli Leevi kuulemma ollut. Sitten haettiin isi töistä lounaalle, käytiin mummun luona syömässä kalasoppaa. Hienosti söi Leevi ison lautasellisen. :)

Nyt tulimme kotiin ja poika just nukahti päiväunille. Voisin pistää pyykkiä pyörimään ja tehdä hetken palapeliä. Ensin siirrän loput kuvat asunnosta koneelle. :)